Arrangement: Van stad naar platteland

Met leuke activiteiten voor de kinderen.

• Fietstocht van ’s-Hertogenbosch naar Hertogboer Sleutjes
• Boerenlunch
• Rondleiding koeienstal
• Hertogboerengolfen

Programma
U start in ’s-Hertogenbosch (gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer!) waar u uw fietsen ophaalt. U kunt ook uw auto parkeren bij het transferium (parkeerkosten € 2 per dag), dan staan daar uw fietsen klaar. We hebben kinderzitjes, maar ook kinderaanhangfietsen: altijd een succes!

Via een leuke fietsroute met speurtocht komt u rond 12.00 uur aan bij Hertogboer Sleutjes. Hij ontvangt u hartelijk met een echte boerenlunch; verse producten uit de streek. Uiteraard wordt rekening gehouden met wat kinderen lekker vinden (maar wel gezond!) en met eventuele dieet- of vegetarische wensen.

Na deze lunch leidt Hertogboer Sleutjes u rond door zijn koeienstal. Rond twee uur gaat u hertogboerengolfen; een “sport” voor iedereen. De kinderen doen gewoon mee. Tussen de koeien door wandelend, slaat u met een speciale klomp-stick de bal in de emmers die her en der in het weiland zijn ingegraven. De bedoeling is natuurlijk om in zo weinig mogelijk slagen rond te zijn. Maar de kunst is vooral om de bal niet in de sloot te slaan!

Aan het eind van de middag fietst u weer terug naar Den Bosch.

Prijs
Dit dagarrangement kost € 40,- per persoon (minimale groepsgrootte van 10 personen).

Uitbreidingsmogelijkheden
Wilt u uw verblijf nog wat verlengen? Dan kunt u bijvoorbeeld uw dag afsluiten met een barbecue van Vers Vleesboerderij Savelkouls. Ook is het mogelijk om te overnachten bij Bed & Breakfast Horzikse Hoeve.

Wilt u een activiteit uit dit arrangementen omruilen? Onder ‘Zelf samenstellen’ ziet u welke activiteiten wij aanbieden. Zo kunt u zelf uw persoonlijke dag samenstellen.