Arrangement: Zelf samenstellen

Kies zelf de ingrediënten voor uw dagje uit. Alles is mogelijk. Wij adviseren u graag om uw arrangement helemaal op uw wensen af te stemmen.

Rondleidingen
U kunt kiezen uit vijf rondleidingen:
• In de koeienstal bij rundveebedrijf Sleutjes – Van Zandbeek
• Bij de lekkerste aardbeien van tuinbouwbedrijf Vennenhof
• Bij de melkkoeien en leliebollenkwekerij Horzikse Hoeve
• In de appel-, peren- en kersenboomgaard van fruitbedrijf Cooijmans – Van de Ven
• Tussen de asperges bij aspergeboerderij Ter Stege
• Bij de lekkerste aardbeien en asperges van De Vennenhof

Fietstocht
Combineer uw rondleiding met een fietstocht in de omgeving of een speurtocht. Bij alle arrangementen is het mogelijk om fietsen te huren. Speciaal voor kinderen hebben we kinderzitjes, maar ook kinderaanhangfietsen. Wij zorgen ervoor dat de fietsen voor u klaar staan.

Lunch en picknick
Rond het middaguur kunt u kiezen voor een heerlijke boerenlunch met producten, die rechtstreeks van het land van de Hertogboeren komen. U kunt ook uw fietstocht combineren met een picknick. U krijgt dan een goedgevulde mand met streekproducten mee.

Hertogboerengolfen
Dit is een “sport” voor iedereen, jong en oud. Tussen de koeien door wandelend, slaat u met een speciale klomp-stick de bal in de emmers die her en der in het weiland zijn ingegraven. De bedoeling is om in zo weinig mogelijk slagen rond te zijn. Maar de kunst is vooral om de bal niet in de sloot te slaan! Dit spel staat garant voor veel plezier!

Barbecue of wokken
Vers Vleesboerderij Savelkouls heeft tal van mogelijkheden om uw dagje uit met een lekkere maaltijd af te sluiten. Het vlees is vers van de eigen boerderij: gegarandeerd lekkerder dan wat u gewend bent! Er zijn tal van mogelijkheden; wokken, barbecue, dakpangrill of partypan.

Overnachting
Bij Bed & Breakfast Horzikse Hoeve kunt u overnachten. U verblijft dan in comfortabele tweepersoonskamers in de voormalige pinkenstal. In elke kamer liggen voor u een badjas en baddoeken klaar. In het gebouw bevinden zich ook een ontbijt-/zitruimte, twee toiletten en twee badkamers met wastafel en douche. Er is draadloos internet aanwezig.