Kinderopvang Het Vrolijke Koetje

Wij laten kinderen het boeren-buitenleven beleven op een echte moderne boerderij met veel ruimte, rust, natuur en dieren”. ( Lizet van Asseldonk)

Activiteiten:
Professionele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar op een echte moderne boerderij met melkkoeien. Wij bieden plaats voor 32 kinderen in 2 verticale groepen.

oranje stip

Hoogwaardige kinderopvang
Wij bieden kleinschalige kinderopvang op de echte boerderij volgens de formule van de VAK ( Verenigde Agrarische Kinderopvang). Dit betekent dat we kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aanbieden midden in een natuurlijke landelijke omgeving. Kinderen krijgen hier alle ruimte om in hun eigen tempo te ontwikkelen, te leren en te groeien. De kleinschalige opzet, met persoonlijke aandacht voor elk kind en goed opgeleid personeel draagt zorg voor onze professionele dienstverlening. Onze professionele leidsters creëren een warme en geborgen plek, waar het kind zich gewenst en thuis voelt in een huiselijke sfeer. De kinderen kunnen genieten van rust, ruimte, natuur en dieren. Een omgeving met juist zoveel mogelijkheden om van alles te beleven wat U in de bebouwde kom niet of nauwelijks tegen komt.

Uniek in de regio
Ons kinderdagverblijf is gelegen aan de Empelsehoefweg 5 Den Bosch. Op slechts een paar minuten rijden van woonwijk De Groote Wielen, de dorpen Empel, Rosmalen, Kruisstraat, Maren Kessel en de stad Den Bosch.

Een zee aan groene ruimte met koeien, schapen en hazen in de wei. Niets is mooier dan op dit kinderdagverblijf kind te mogen zijn!!

Voor meer informatie: www.kinderopvanghetvrolijkekoetje.nl


Het Vrolijke Koetje
Lizet van Asseldonk
Empelsehoefweg 5
5236 BW Den Bosch
Telefoon groep: 073-6412120